Specjalizacja: Skrypty
Poziom specjalizacji: Początkujący
Opis: nom padawan force moja najlepsza gra Pomógł: 3 razy Wiek: 14 Dołączył: 08 Sty 2008 Posty: 153 Skąd: Krynica Zdrój
Specjalizacja: Fabuła
Poziom specjalizacji: Mistrz Rzemiosła
Opis: Gdyby kózka nie skakała... Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Paź 2007 Posty: 789 Skąd: Czarnia
Wysłany: 2008-03-16, 19:41
Tu nie chodzi o ilość postów, a o inteligencję. Ci którzy dalej chcą być moderatorami niech podeślą na PW argumentację (200-300 słów) czemu miałbym wybrać ich.
_________________ "Missä miehet ratsastaa
Siellä lampaat ei voi laiduntaa
Missä miehet ratsastaa
Siellä kuulee susien ulvontaa!"
Specjalizacja: Mapping
Poziom specjalizacji: Bardzo Dobry
Opis: Nie chcecie wiedzieć co z tym kurczakiem robię Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 16 Lut 2008 Posty: 271 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2008-03-16, 20:43
Ja też się zgłaszam ,
1 . Nie popełniam błędów ortograficznych , jak ktoś znajdzie jakiś mój błąd to gratuluje .
2 . Aktywnym forumowiczem jestem ;) , co do inteligencji to nie mnie to oceniać .
3 . Z tym chyba żaden user , powyżej 100 postów nie ma problemu ;)
4 . To już ty oceń
5 . Posiadam
Specjalizacja: Mapping
Poziom specjalizacji: Bardzo Dobry
Opis: Nie chcecie wiedzieć co z tym kurczakiem robię Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 16 Lut 2008 Posty: 271 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2008-03-17, 15:02
EddeK wiesz nie chce ciebie w jakikolwiek sposób obrazić , ale on jakby to powiedzieć .... zrobił to umyślnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum