Specjalizacja: Skrypty
Poziom specjalizacji: Dobry
Opis: Zrobię tyle ile pozwoli mi na to czas
Wysłany: 2008-07-08, 01:29
Rasti Big spelle to najłatwiejszy skrypt jak co to napisz na pw to ci powiem ;]
Specjalizacja: Mapping
Poziom specjalizacji: Mistrz Rzemiosła
Opis: Każdy ma jeden cel ... Pomógł: 5 razy Wiek: 100 Dołączył: 22 Lut 2008 Posty: 493 Skąd: Z Miasta
Wysłany: 2008-07-08, 08:48
Jednak wycofuję No-ip i chcę powiedzieć że w grze będą wielkie ślady Krwi.Dlaczego ? Mamy Big Spelle.
Opis: Każdy ma jeden cel ... Pomógł: 5 razy Wiek: 100 Dołączył: 22 Lut 2008 Posty: 493 Skąd: Z Miasta
Wysłany: 2008-07-08, 11:03
Ale wole mieć taką :D.
#EDIT
Screen :
Tam jest pokazane ze 9HP mu zabrałem tym czarem Na razie testowałem Big Spelle i działa. Ten wir wyciąga nawet 200HP.
Ekhm ekhm
host no-ip - pozwala wybrać nazwę pod którą będzie twoje IP, bardzo przydatne przy zmiennym IP.
sieć no-ip - w tym temacie po raz pierwszy usłyszałem o czymś takim, wnioskuje jedynie że może być to coś w stylu hamachi.
Specjalizacja: Skrypty
Poziom specjalizacji: Dobry
Opis: Zrobię tyle ile pozwoli mi na to czas
Wysłany: 2008-07-11, 00:56
Gra zapowiada się ciekawie,ale po scenie mapki nie widać tak aż tą estetykę ale cóż może to tylko taka mapka na wzór ,skupiacie się na skryptach ;).
Wysłany: 2008-07-17, 11:40
Witam jeszcze raz witam. Oto Screeny oraz stan tej przecudnej gry -
-Zmiana Hasła w Cliencie
-Big Speels
-Ikonka własna
-Muzyka MP3 w menu
-PaperDoll
-F2 , F3 , F6 , F7
-Wyjście za pomocą Esc
-32x64
- big mapy
Oto Screeny -
Nie no chwilka ! Mamy już Grafik troszkę własnych zrobionych i dobrze nam idzie :) W sobotę wyjeżdżam na wakacje więc będzie przerwa.Potrzebujemy zawodowych mapperów którzy znają się na rzeczy i nie będą się obijać tylko pracować ! Pracować z nami !
Ok troszkę was zniecierpliwiło ale proszę -
Chce jeszcze dodać że stare screeny są nieaktualne :)
Poziom specjalizacji: Zaawansowany
Opis: I po co czytasz mój opis. Lepiej spójrz na swój jaki zjebany ^^ Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 20 Maj 2008 Posty: 279
Wysłany: 2008-07-17, 12:32
Cytat:
pffff mapy, beznadzieja te kreski? co to ma być?
za mapy maz ode mnie 1/10 ^^
Rasti mapy nie są skończone pisałem. A te kreski to deszcz , nie wiesz to się nie odzywaj.
Pokazałeś dwie mapy i to jeszcze nie skończone (beznadziejne jak na razie). Lepiej będzie jak pokażesz jakieś skończone mapy... Nie będę tego oceniał bo nie ma czego.
Wysłany: 2008-07-17, 14:43
Wiem teraz wszystkie idą do poprawy bo najpierw na szybko potem Dorabiamy. Niedługo dam ulepszone te mapki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum