Specjalizacja: Autor Koncepcji
Poziom specjalizacji: Bardzo Dobry
Opis: "Podaj Swoją dłoń potrzebującemu, kiedyś być może Ty zostaniesz poratowany przez niego..." Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 190 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-09-03, 19:57
Aaaa.... a kto to wymyślił ? xD Arekrem ?
_________________ Jak Ci pomogłem, Gość, to zapuść "+" ;p
Specjalizacja: Mapping
Opis: Nie chcecie wiedzieć co z tym kurczakiem robię Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 16 Lut 2008 Posty: 271 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2008-09-03, 20:35
Najprawdopodobniej On jakoś mi to pasuje do jego 'stylu'.
Opis: "Podaj Swoją dłoń potrzebującemu, kiedyś być może Ty zostaniesz poratowany przez niego..." Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 190 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-09-04, 20:48
Aaa... szkoda że odchodzi...
A i mam takie pytanie - czy wogule istnieje jakieś 2 POLSKIE forum / portal o tej tematyce ???
Opis: Nie chcecie wiedzieć co z tym kurczakiem robię Pomógł: 7 razy Wiek: 16 Dołączył: 16 Lut 2008 Posty: 271 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2008-09-04, 20:59
Powstało , www.enginecenter.yoyo.pl jak możesz to pojeżdżaj po ich jak możesz , 99% tutów od nas skopiowali....
Wysłany: 2008-09-04, 21:25
Bo ci ludzie jadą na czyjiśch pomysłach , chcą zostać Guru jak ty.....
Wysłany: 2008-09-04, 21:49
Guru - Przewodnik i nauczyciel, szanowany, a czasem nawet czczony jako wcielenie bóstwa.
No może poza tym wcieleniem bóstwa xD to chyba wszystko się zgadza....
Wysłany: 2008-09-05, 06:33
Widzę Arekrem że masz bardzo niską samoocenę, ty na serio, jak mówi sosna, jesteś guru ! Może dla nOObów, jesteś nikim, ale dla stałych forumowiczów jesteś kimś, jesteś guru ! Mówiąc "stałych forumowiczów" mam na myśli osoby które wymieniłem w pierwszej odpowiedzi na ten topic, i wiele innych których mi się już nie chce wymieniać....
Specjalizacja: Grafika
Poziom specjalizacji: Mierny
Opis: the dream Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 26 Paź 2007 Posty: 100 Skąd: Ja to mam?
Wysłany: 2008-09-06, 11:40
Ja dodam swoje parę liter.
Po 1 i najważniejsze, też siedziałem w tym długo, pamiętam początki Lema, potem zalążek gryfficy, upadek, potem znowu wzlot itd.
Ja mogę podziękowac, Arkowi, że motywował mnie, jak cała ekipa żebym się czegoś nauczył, z Wami miałem początek przygody z grafiką, z Wami się rozwinąłem, a teraz jestem trochę lepszy.
Po 2, jak Ci już Arek mówiłem, ludzi są jacy są, ja starałem się pomóc, ale trzeba na początku zrobic samemu coś wielkiego żeby ludzie zostali.
Po 3 primo, odszedłem jakiś czas temu, bo wiedziałem że się to tak skończy, obecnie mam nadzieję trochę się udzielać, pomagać Mithowi oraz Irodarthowi, gdyż to moi dobrzy kumple.
Jak wiadomo tym którzy bywają tu często, decyzje podejmuję pod wpływem chwili. Chwila nadeszła taka, że jestem niezmiernie sfrustrowany. I muszę szczerze powiedzieć - kończy się pewna epoka.
Nie dość, że moja misja nauczenia was wszystkich czegokolwiek spełzła na niczym (pozdrawiam nieliczne wyjątki od reguły) tak samo jak misja zrobienia silnika i zarabiania na nim pieniędzy na rozwój CLLPSD (CLLPSD to po prostu odbugowane ToW. Nie martwcie się, w przyszłości Mith będzie owy silnik rozwijał. Szkoda że macie go w dupie, bo na pewno w tym momencie jest najlepszym z tych silników). Czara goryczy przelała się, kiedy dowiedziałem się że nawet nie mogę CLLPSD.com sprzedać, bo nie należy do mnie.
Tym którzy nie wiedz, przypomnę - strona została założona 4 Kwietnia 2007 roku, na serwerach yoyo.pl. Była PIERWSZĄ tego typu stroną w Polsce. Liczyłem, że kogoś tym zainteresuję. W swojej pysze myślałem, że stanę się kimś w rodzaju guru, i z góry, ze swojego małego troniku będę podziwiał, jak na wzór elysiumsource.net, będzie się kłębiła tutaj elita intelektualna polskiego internetu. Kłębić się zaczęło, ale od "Naruto Ninja Shit Online World of Shinobi In Da House" czy "Dragon Blade Blaze Ball Balls Onlines".
Szczerze mówiąc, mam tego dosyć już od dawna, co zresztą sami wiecie. Kiedyś pisałem, tłumaczyłem, interesowałem się. Najlepiej więc dla was i dla mnie, będzie jak poszukam innych, zainteresowanych adminów, usunę się w cień. Zwłaszcza że mam co robić.
Co mam do roboty? Po pierwsze - w tym roku mam maturę. Po drugie - osiemnastkę. Po trzecie - potrzebuję środków na dokończenie Gryfikki i rozwinięcie starych, zasuszonych projektów. Po czwarte i najważniejsze - muszę rozwijać swój największy talent - pisarski.
Nie bierzcie tego do siebie - ale walka z całym trollostwem polskiego internetu, kiedy spoczywa na barkach jednego człowieka, męczy. I to bardzo.
Tak więc.
Good night & good luck
Były już administrator naczelny cllpsd.com
'arekrem
PS.: Na mój numer gg, ew. na PW możecie wysyłać zgłoszenia na moderatorów, junior adminów i adminów. Do końca tygodnia usunę sobie uprawnienia i pozostanę jako zwykły użytkownik. Raz na jakiś czas może wejdę.
PS2.: Proszę o porządne uzasadnienia.
Edit: W sprawie awansów zgłaszajcie się do hakmana.
Czytam to forum od jakichs 10ciu minut i ... wiesz co, zajebiscie Cie rozumiem :) I tak dlugo wytrzymales IMHO.
_________________ tomorrow, will i wake up? / TnZ
programowiec Nowy w mieście
Poziom specjalizacji: Mierny
Wysłany: 2008-10-18, 10:58
Szkoda ze odchodzisz w prawdzie zalogowałem się tu dziś po raz pierwszy ale przeczytałem cały temat i wiem że użytkownicy bardzo Cię podziwiają wiec po myśłałem ze i ja muszę mam tylko 12 lat i nie rozumiem sporu rzeczy ale pamiętaj że zawsze możesz tu wrócić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum